Veiligheid medewerkers

Woensdag 22 april was er overleg tussen de bonden en IKEA. Edwin Gaasenbeek (Business Risk & Compliance Manager) was aanwezig om ons meer te vertellen over de maatregelen rondom de winkelopening. Edwin ‘liep’ met ons de winkel door vanuit het gezichtspunt van de klant. Alle maatregelen kwam aan bod: van aanrijroutes tot het verlaten van de winkel. Ook was er ruimte om onze vragen te stellen. Het was een duidelijk verhaal.

De W.I.M. ziet dat IKEA de veiligheid van de medewerkers wil garanderen. Uiteraard volgen we alles op de voet om er zeker van te zijn dat de maatregelen nageleefd worden. Heb je zorgen of vragen, stuur dan een e-mail naar info@wiminfo.nl

Aanvulling corona update 7

Ons extra nieuwsbericht, corona update 7, was onvolledig over de uitbetaling van de (toeslag)uren. Voorop staat dat je krijgt waar je recht op hebt. Wanneer je meer uren werkt dan de gemiddelde berekening in de basisperiode, dan krijg je deze uren uiteraard gewoon uitbetaald.

Chocolade bedankje

Er wordt veel van iedereen gevraagd. Daarom hebben al onze leden deze week een bedankje van ons ontvangen. Als dank voor de weerbaarheid en flexibiliteit die jullie (als IKEA-medewerkers) hebben laten zien. We hopen dat jullie genieten van de welverdiende chocolade.

Opleidingen W.I.M. bestuur

Vanwege de corona crisis en de richtlijnen van het RIVM werken al onze bestuursleden thuis. In deze periode zijn we daarom ook bezig met het opleiden van onze bestuursleden. Onder andere een cursus arbeidsrecht, cursus online marketing, training grafisch design en een coachingsopleiding. Met al deze kennis kunnen we jullie straks nog beter van dienst zijn.