Sociaal plan is aangenomen

De W.I.M. is blij dat jullie het sociaal plan hebben aangenomen. Tot vandaag konden alle leden hun stem uitbrengen en een ruime meerderheid stemde ‘voor’ het sociaal plan.
Dit betekent dat IKEA, W.I.M. en FNV Handel binnenkort hun handtekening onder het sociaal plan zetten.

Afgelopen woensdag waren we op het Service Office in Amsterdam om vragen te beantwoorden. Voor de medewerkers is nog niet alles even duidelijk. Daarom blijven we de uitvoer van de reorganisatie ‘Lead, work & organise’ nauwlettend volgen.

Om leden te blijven helpen tijdens dit proces zullen we de komende tijd nog een aantal keer in het Service Office aanwezig zijn. Wanneer we aanwezig zijn zullen we middels de nieuwsbrieven blijven publiceren.

 

Uitbetaling ORT over vakantieverlof

Brieven met berekeningen verstuurd door IKEA
In februari krijg je de gemiste toeslagen over je vakantieverlof uitbetaald. Het gaat om ORT tot vijf jaar terug, van FY14 tot en met FY18.

Alle medewerkers die in deze periode tijdens een toeslagmoment hebben gewerkt, hebben hierover deze week een brief ontvangen. Hierin staat het bruto bedrag waar je recht op hebt.

Ben je het niet eens met de berekening of heb je nog vragen en/of opmerkingen? Volg de instructies uit de brief om dit kenbaar te maken aan IKEA.

 

Nieuw bestuurslid: Erik Hauer

Het bestuur van de W.I.M. heeft versterking gekregen met Erik Hauer als nieuw bestuurslid.
Erik werkt op de afdeling Logistiek in Eindhoven. Hij ondersteunde de W.I.M. in 2018 als lid van de achterkamer tijdens de cao-onderhandelingen.

Hij weet alles van het reilen en zeilen van de afdeling Logistiek. Met hem kunnen we de leden die ook voor Logistiek werken nog beter bedienen.
Erik is van harte welkom!