Uitbetaling 13e maand en teruggave contributie

 

Uitbetaling 13e maand

De W.I.M. heeft in de cao onderhandelingen geregeld dat je de 13e maand maandelijks kunt laten uitbetalen. In plaats van in 1 keer in december, ontvang je dan iedere maand een deel van je 13e maand. 

Wil je in 2020 de jaarlijkse betaling veranderen in een maandelijkse betaling? Regel het vóór 1 november. Tot die datum kun je een aanvraag indienen.  

Vul het formulier maandbetaling 13e maand in en lever deze in bij de afdeling People & Culture van je store. De eerste maandbetaling is dan in januari 2020, samen met je loon.

 

Teruggave contributie door IKEA

Een deel van je contributie kun je terugkrijgen via IKEA.

Dat gaat door de contributiekosten te verrekenen met je bruto loon. Dit geldt voor alle W.I.M.-leden, of je nu vanaf januari lid bent of pas later dit jaar lid bent geworden.

Je moet dit wel zelf aanvragen. Dat kan op twee manieren:

  • Om het je gemakkelijk te maken kan de W.I.M. automatisch een aanvraag voor je indienen. Klik op de onderstaande link en vul je naam, vestiging en personeelsnummer in. Deze gegevens geven wij door aan IKEA zodat jij via je loon een deel van je contributie retour terugkrijgt.

Ja, ik wil automatisch een deel van mijn contributie terug!

  • Doe je de aanvraag liever zelf? Vul dan onderstaand formulier in en stuur deze, samen met de factuur van ClubCollect, op naar het Service Office van IKEA in Haarlem.

Klik hier om het formulier te downloaden

Let op: als je niets doet, ontvang je geen geld retour. Loop de teruggave niet mis en regel het vandaag nog!

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@wiminfo.nl