W.I.M. op cursus

 

Eind oktober ging de W.I.M. op een tweedaagse cursus. De eerste dag ging over communicatie en gesprekstechnieken. De trainer was Katja Budde. De tweede dag gaf onze advocate Jolande Janssen een training over de WAB (Wet Arbeidsmarkt in Balans). Per 1 januari 2020 verandert er namelijk het een en ander op het gebied van proeftijd, ketenregeling, ontslagregeling en transitievergoedingen. 

Om ons op deze veranderingen goed voor te bereiden hebben we ook een studente HBO rechten ingeschakeld. Zij onderzoekt voor haar afstuderen de effecten van de nieuwe WAB en welke acties te W.I.M. moet ondernemen. 

 

Nieuw bestuurslid: Kim de Wilde

 

Na twee jaar lidmaatschap bij de W.I.M. schuift Kim aan als bestuurslid. Kim werkt op de afdeling FOOD in Hengelo. Kim is 16 jaar samen met haar man Job en hebben samen 2 jonge kinderen, Douwe van 4 en Louise van 2.  

Kim vindt het belangrijk dat alle medewerkers zich prettig voelen in hun werkomgeving. Ze hoopt samen met jullie inbreng dit positief te beïnvloeden. Privé-werkbalans is bij haar, vooral sinds ze zelf kinderen heeft een hot item. Ze gaat graag in gesprek met je over wat privé-werkbalans in jouw situatie inhoudt. Ze hoopt de komende tijd veel kennis op te doen. Voor vragen, informatie of gewoon een praatje ben je bij haar aan het juiste adres.

Kim is van harte welkom!