Breng je stem uit voor de nieuwe cao

De cao-onderhandelingen hebben een resultaat opgeleverd: het onderhandelingsresultaat. Het resultaat bevat een mooi loonbod. Maar loon is niet het enige dat telt. Dat hadden jullie vooraf ook aan ons laten weten. Ook gezondheid en ouderenbeleid zijn belangrijk. Jammer genoeg hebben we over die onderwerpen geen afspraken kunnen maken met IKEA. Dat betekent niet dat er niks gebeurt. Het komende jaar kijkt een werkgroep van de W.I.M. welke duidelijke en praktische adviezen we kunnen geven over gezondheid en ouderenbeleid.

 

Jullie mogen nu over het onderhandelingsresultaat stemmen. Als een meerderheid van de W.I.M.-leden vóór stemt, wordt dit resultaat onze nieuwe cao. Deze geldt dan van 1 oktober 2023 tot en met 31 december 2024. Alle W.I.M.-leden hebben via Survey Monkey een e-mail gekregen met de oproep om te stemmen. Heb je geen e-mail ontvangen? Kijk dan even in je spambox of stuur een berichtje naar info@wiminfo.nl.

 

Stemmen kan tot 22 november, 23.59 uur.

 

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Op woensdag 29 november 2023 van 19.30-21.30 is de Algemene Ledenvergadering van de W.I.M. Het is een online vergadering. Tijdens deze vergadering kijken we terug op vorig jaar en vertellen we over de ontwikkelingen in het komende jaar. En stellen we een aantal nieuwe bestuursleden aan jullie voor. 

Ook kijken we naar de situatie bij IKEA. Jullie willen gezien en gehoord worden door IKEA. Dat bleek duidelijk uit de cao-enquêtes. In de onderhandelingen hebben we geprobeerd om deze boodschap aan IKEA over te brengen. Hierover praten we graag met jullie. Ook om te horen wat er nodig is zodat jullie je het komende jaar gezien en gehoord voelen. 

 

Wil je bij de vergadering zijn en meepraten over deze onderwerpen en over het beleid van de W.I.M.? Meld je aan via jamie@wiminfo.nl. Dan krijg je een link voor de online meeting.

 

Vestigingsbezoeken

Woensdag 8 november was het volledige WI.M.-bestuur in Duiven. We hebben hier gesproken met leden en niet-leden over het onderhandelingsresultaat, over ouderenbeleid, de RVU-regeling en andere zaken. Het waren interessante en leerzame gesprekken. We willen iedereen bedanken voor de openheid en eerlijkheid. 

 

Volgende week woensdag 22 november zijn we in Eindhoven. Heb je een vraag, zorg of wil je iets anders met ons delen? Loop dan even langs onze W.I.M.-kraam. We ontmoeten je graag!