De nieuwe cao is een feit!

Op 7 november hebben we het onderhandelingsresultaat tussen IKEA, W.I.M. en FNV aan jullie voorgelegd. In dit resultaat staat een mooie loonsverhoging voor alle medewerkers van IKEA. Helaas konden we niet tot afspraken komen over ouderenbeleid en gezondheid. 

Omdat we het belangrijk vinden om te weten wat jullie ervan vinden, hebben we dit onderhandelingsresultaat neutraal aan jullie voorgelegd. De afgelopen twee weken mochten jullie je stem uitbrengen. Veel leden hebben van dit recht gebruik gemaakt. Dat vinden wij erg fijn! Stemmen voor een nieuwe cao is namelijk een belangrijke manier om direct invloed uit te oefenen op je eigen arbeidsvoorwaarden.

Ruim 92% van de leden heeft vóór de nieuwe cao gestemd. De W.I.M. is tevreden met dit resultaat en we zijn blij dat iedereen per 1 januari weer een mooie loonsverhoging krijgt. 

Hoe nu verder?
Het afsluiten van een nieuwe cao is eigenlijk pas het begin. Samen met IKEA en FNV gaan we de komende weken de afspraken uit het onderhandelingsresultaat verwerken in de cao. Dit noemen we het tekstueel overleg. Als het tekstueel overleg is afgerond zal het cao-boekje ook beschikbaar zijn op de website van de W.I.M.

Ook gaan we op korte termijn starten met de protocolafspraken die we gemaakt hebben. We gaan met IKEA in gesprek over belonen & waarderen en gezondheidsbeleid & ouderenbeleid. 

Heb je vragen? 
Heb je nog vragen, zorgen of opmerkingen? Dan kun je altijd bij ons terecht. Stuur een mailtje naar info@wiminfo.nl of een appje naar  06-31745753

Wil je het volledige onderhandelingsresultaat nog een keer lezen? Klik dan op deze link.