Ieder W.I.M.-lid telt mee!

 

Vorige week was het W.I.M.-week en bezochten onze bestuursleden onder andere Barendrecht, Zwolle en het Service Office in Haarlem. We waren daar om vragen te beantwoorden van onze leden en om nieuwe leden te werven. We zijn er trots op dat we blijven groeien! Hoe meer medewerkers we vertegenwoordigen, hoe sterker we staan in de cao-onderhandelingen en hoe groter onze vuist is. 

 

Maak ons nog sterker en doe mee met de leden-werven-leden actie. Als je een collega lid maakt van de W.I.M. ben je zelf vanaf september een jaar gratis lid! Ieder nieuw lid mag na inschrijving meedenken en meestemmen over de nieuwe cao.

 

Vestigingsvertegenwoordiger

 

De W.I.M. wil weten wat er leeft onder de medewerkers. Daarvoor hebben we ogen en oren in de vestigingen nodig. Wil jij dat zijn en wil je daarvoor vier uur per maand voor de W.I.M. aan de slag? Wordt dan vestigingsvertegenwoordiger. Zo draag je bij aan betere arbeids- en werkomstandigheden voor je directe collega’s. 

 

Als vestigingsvertegenwoordiger biedt je een luisterend oor en heb je zicht op wat zich in jouw vestiging afspeelt. We zoeken nog vertegenwoordigers voor de vestigingen Amsterdam, Barendrecht, Delft, Service Office, Zwolle, Groningen en Amersfoort.

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact op met Simone Beer.

Vakantieverlof

 

In de vorige nieuwsbrief riepen we je op om je vragen of problemen over het aanvragen van verlof bij ons te melden. Of het nu gaat over de zomervakantie of over 1 dag vrij. We krijgen namelijk veel signalen dat dit niet goed loopt.

Heb je een vraag, probleem of klacht over het aanvragen van verlof? Meld het ons!