Handtekening onder de cao en protocolafspraken

Op 26 oktober kwamen de W.I.M., FNV en IKEA digitaal bij elkaar om de nieuwe cao te tekenen. We zijn blij dat we in deze roerige tijd een mooie cao met loonsverhoging hebben gerealiseerd voor onze leden.

Op 26 oktober ging het ook over de protocolafspraken, onder andere over roosteren en persoonlijke keuzemogelijkheden in de cao. Wat hebben we besproken:
– de verdeling van de werkgroepen,
– hoe vaak we samen komen voor overleg,
– wanneer de aanbevelingen op tafel moeten liggen,
– hoe we regelen dat de afspraken worden nagekomen.

De W.I.M. gaat ervan uit dat we de nieuwe cao-ronde met goede aanbevelingen kunnen starten.

 

Oproep: Algemene Ledenvergadering

Heb je je al aangemeld voor de algemene ledenvergadering van de W.I.M. op dinsdag 24 november van 10.00 – 12.00 uur? Alle leden zijn van harte welkom. Wil je er bij zijn, stuur dan voor 9 november een bericht naar jamie@wiminfo.nl

Helaas kunnen we dit jaar niet fysiek bij elkaar komen. Daarom vergaderen we online. Een week voorafgaand aan de vergadering ontvang je een uitnodiging in je e-mail.

 

Herinnering contributie betaling

Het boekjaar van de W.I.M. is voorbij. Daarom is het is tijd om de vakbondscontributie voor komend jaar te betalen. Je kunt betalen via automatische incasso of online via iDeal.
Je kunt de contributie ook gespreid betalen. Volg daarvoor de aanwijzingen op het betaalverzoek. Heb je geen betaalverzoek ontvangen? Kijk of het in de map met ongewenste e-mails terecht is gekomen.