Online vestigingsdag

Op 1 december is er weer een vestigingsdag. Deze keer doen we dat online. Vanwege het thuiswerk advies kunnen we helaas niet fysiek in de vestiging aanwezig zijn. Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen met een bestuurslid? Neem dan op 1 december online contact op.
Meer informatie hierover volgt volgende week in een apart nieuwsbericht.

 

 

Verzoek IKEA om winkels langer open te houden op 20 en 27 december en 3 januari

IKEA heeft het verzoek gedaan om op deze drie zondagen langer open te blijven, tot 20 uur in plaats van 18 uur. Zo wil IKEA opstopping van de klantenstroom voorkomen. Daarbij zou het op vrijwillige basis zijn, niet worden gecommuniceerd naar de klant en de medewerkers zouden een  avondmaaltijd krijgen.

De W.I.M. heeft, na beraad, niet ingestemd met dit voorstel. Er is de afgelopen periode al veel gevraagd van de medewerkers. Ook denkt de W.I.M. dat een ruimere openingstijd de opstopping aan het einde van de dag niet oplost. Sterker nog, de W.I.M. is bang dat er toch meer klanten op af zouden komen. In tijden waarin ‘fun shoppen’ wordt afgeraden zou IKEA langer open blijven. Dit zou volgens de W.I.M. het verkeerde signaal zijn.

Oplossingen die de W.I.M wel ziet zitten zijn: het beter doseren van het aantal bezoekers en (extra) beveiligers bij de deur om het deurbeleid te hanteren.

In de cao is vastgelegd dat IKEA de mogelijkheid heeft om medewerkers op zondagen in te roosteren tot 19 uur. IKEA heeft aangegeven dat zij mogelijk van deze ruimte gebruik gaan maken op de betreffende zondagen.

 

Regel je teruggave contributie voor 1 december!

Een deel van je contributie kun je terugkrijgen via IKEA. Dat gaat door de contributiekosten te verrekenen met je bruto loon. Dit geldt voor alle W.I.M.-leden, of je nu vanaf januari lid bent of pas later dit jaar lid bent geworden.

Je moet dit wel zelf aanvragen. Dat kan op twee manieren:

1. De W.I.M. kan automatisch een aanvraag voor je indienen. Klik op onderstaande link en vul je naam, vestiging en personeelsnummer in. Deze gegevens geven wij door aan IKEA zodat jij via je loon een deel van je contributie terug krijgt.

Ja, ik wil automatisch een deel van mijn contributie terug!

2. Doe je de aanvraag liever zelf? Vul onderstaand formulier in en lever deze, samen met de factuur van ClubCollect, in bij de afdeling P&C van jouw vestiging.

Klik hier om het formulier te downloaden

Let op: als je niets doet, ontvang je geen geld retour. Loop de teruggave niet mis en regel het vandaag nog!

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@wiminfo.nl