Corona overleg IKEA

Afgelopen dinsdag was er een persconferentie van de overheid, waarin een aantal aanpassingen in de maatregelen werden aangekondigd. Wat betekenen deze voor IKEA en hoe staat het met de roosters en openingstijden van de winkels? Daarover had de W.I.M. woensdag een gesprek met IKEA.

IKEA heeft aangegeven dat ze de blue bag delivery langzaam gaan afbouwen en de click&collect service weer gaan aanbieden.

Ook heeft de W.I.M. tijdens het gesprek zijn bezorgdheden geuit over uurloners die er, in de huidige situatie, financieel soms flink op achteruit gaan en over het verschil in communicatie in de verschillende stores. IKEA gaf aan dat ze met alle P&C afdelingen hebben gesproken. De richtlijnen rondom roosteren zijn gedeeld met alle stores. Daarnaast verwacht IKEA dat we snel weer naar een normaal rooster terug kunnen keren.

Maak jij je zorgen over de hoogte van je inkomen of kom je financieel in de problemen met de huidige aangepaste roosters, meld je dan bij de P&C afdeling van je store.

Online vestigingsdag
Volgende week kun je tijdens onze digitale vestigingsdag via Google Meet direct in contact komen met 1 van onze bestuursleden en je vragen stellen of je zorgen uiten. Een appje naar 06-31745753 mag natuurlijk ook altijd!

 

Leden werven leden actie

Ben je lid van de W.I.M. en wil je ons ledenaantal helpen groeien? Promoot ons bij je collega’s en houd er zelf een leuk extraatje aan over.

Wat moet je doen? Draag een nieuw lid aan via het aanmeldformulier op onze website of de app.
1. Het nieuwe lid vult zijn/haar gegevens in.
2. Het nieuwe lid vult in het opmerkingenveld de naam in van het lid dat hem/haar aandraagt.
3. De W.I.M. registreert wie een nieuw lid aandraagt en geeft deze leden 1x per kwartaal een bedankje.

Klik hier voor meer informatie en de actievoorwaarde.