Hoe gaat het met je?

We zitten inmiddels weer 1,5 week vol in het click & collect proces. We willen graag weten hoe je dit ervaart. Vertel het ons via deze korte poll.

Stagiair Marketing & Communicatie

Sinds 1 februari is Valentino van Londen als stagiair voor 6 maanden actief voor de W.I.M. Hij ondersteunt onze marketing & communicatiecommissie met diverse werkzaamheden. Hieronder stelt hij zich kort aan jullie voor:

Wie ben ik?
Hej! Mijn naam is Valentino van Londen, ik ben 24 jaar en woon in Didam. Ik studeer commerciële economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Wat ik zo leuk vind aan marketing is dat deze wereld continu verandert, vooral online. Als commercieel denker en doener gaat mijn hart daarvan sneller kloppen! Ik krijg energie als ik kansen zie om het nét iets beter te doen.

Je kunt mij typeren als een sociale jongen met een positieve houding. Ik wil dat iedereen de aandacht krijgt die hij nodig heeft. Als ik een glimlach op iemands gezicht kan toveren, dan is mijn dag geslaagd. Dit probeer ik waar te maken bij IKEA Duiven waar ik werk als KoZa op de afdeling slaapkamers en garderobekasten.

Het is spannend om te mogen afstuderen bij de W.I.M. Ik ga de marketingcommissie ondersteunen met allerlei activiteiten. Mijn hoofddoel is om het ledenbestand van de W.I.M. uit te breiden en de W.I.M. nog beter op de kaart te zetten. Meer leden betekent een breder draagvlak en meer onderhandelingskracht en -ruimte.
Ik kijk er erg naar uit om bij de W.I.M actief te zijn en ik hoop veel ervaring op te doen de komende tijd!

 

Protocolafspraken cao

Bijna alle werkgroepen zijn inmiddels gestart met de uitvoering van de protocolafspraken. Uit de taskforce Duurzame Inzetbaarheid zijn drie werkgroepen ontstaan. Eén werkgroep heeft een inventarisatie gemaakt  van alle arbeidsrisico’s bij IKEA en maakt naar aanleiding hiervan een passend arbo oplossingen overzicht. De andere werkgroep is bezig met het maken van een overzicht van alle hulpmiddelen die het werk kunnen verlichten. En de derde werkgroep maakt een maatstaf voor gezond roosteren.
Het project WeSchedule is van start. In pilots wordt getest hoe zelfroosteren en shift-picking werkt en bevalt.
Onder leiding van de OR nemen we de huidige beoordelingscyclus onder de loep. Er komen aanbevelingen voor de cao-partijen om het beoordelingsproces te verbeteren.
Tot slot is de pensioenwerkgroep nog steeds druk bezig met de wijzigingen door het nieuwe pensioenakkoord.
In een volgende nieuwsbrief komen de verschillende werkgroepen nog meer uitgebreid aan bod.

Speciaal voor onze leden: 50% korting op livestream van Het Nationaal Ballet

Op 27 en 28 februari presenteert Het Nationaal Ballet via twee livestreams stukken uit het oeuvre van meesterchoreograaf Hans van Manen. Met kortingscode NOB_Ikea ontvang je 50% korting op de reguliere ticketprijs van €12,50. Voor meer informatie en kaartverkoop klik hier.