Tevredenheidsonderzoek W.I.M.

De W.I.M. vindt het belangrijk om op de hoogte te zijn van de mening van haar leden. Daarom starten we een tevredenheidsonderzoek om te horen wat jouw wensen en behoeften zijn en hoe tevreden je bent over de W.I.M. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we verbeteringen doorvoeren. Zo wordt de W.I.M. alleen maar sterker en kunnen we beter opkomen voor jouw belangen en wensen.

Op dinsdag 9 maart ontvang je een digitale enquête per e-mail. Zo krijg je de mogelijkheid om je mening met ons te delen. Als blijk van dank maak je na het invullen van de enquête kans op een cadeaukaart van 25 euro.

Te hoge lichamelijke belasting

Twee weken geleden stuurden we een enquête rond met de vraag hoe het op dit moment met je gaat. We zijn blij met alle input die we van jullie kregen. Wat blijkt? De lichamelijke belasting is op dit moment erg hoog door het click & collect proces. We hebben dit in een gesprek met IKEA benadrukt. Naar aanleiding van dit gesprek zijn in sommige stores de routines gewijzigd en diensten anders ingedeeld. Zo daalt de lichamelijke belasting.

Natuurlijk houden we de ontwikkelingen in de gaten en geven we jullie signalen bij IKEA aan. Input, tips en/of zorgen kun je altijd met ons delen via info@wiminfo.nl of stuur een appje naar 06-31745753.  Met zorgen en vragen kun je ook terecht bij de P&C afdeling van je store.

 

Yogales tegen gereduceerd tarief

Om het lichaam (en hoofd) wat rust en ontspanning te bieden hebben we een leuke yoga-aanbieding voor jullie! In week 11 en 12 is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief deel te nemen aan 1 of meerdere yogalessen. Het gaat in alle gevallen om online lessen, via Zoom.

  • Yin-Yoga: dinsdagochtend 16 en 23 maart van 10.00 – 11.15, €8,50 per les
    Deze yogavorm bestaat uit rustige zittende en liggende houdingen, waarbij je langere tijd in dezelfde houding blijft. Ontspannend en een goede tegenhanger voor de drukte van alledag

  • Stoelyoga: vrijdagochtend 19 en 26 maart van 8.00 – 8.30, €5 per les
    Meest laagdrempelige yogavorm. Zittend op een stoel  doen we milde yogahoudingen. Een lekkere start van je dag voor iedereen die om wat voor reden dan ook niet op de yogamat wil of kan deelnemen

  • Do-In: vrijdagochtend 19 en 26 maart van 9.00 – 10.00, €8,50 per les 
    De ultieme yogavorm om de energie weer lekker te laten stromen. Afwisselend actief en relaxed, soms speels en met humor en met aandacht voor ieders (on)mogelijkheden.

Het is ook mogelijk om deze twee weken onbeperkt gebruik te maken van alle aangeboden lessen voor slechts € 25. Liever privéles? Dat kan voor het kennismakingstarief van € 40.

Wil je graag deelnemen aan één of meer van deze yogalessen of heb je een vraag, stuur dan een e-mailtje naar info@jolijf.nl. Vermeld in je bericht dat je lid bent van de W.I.M.