Afscheid voorzitter W.I.M.

Na tien jaar IKEA en na ruim negen jaar W.I.M. ga ik per 31 maart uit dienst om mijn carrière verder voort te zetten als belangenbehartiger voor NU’91, de grootste vakbond in de zorg.

In de jaren dat ik voor de W.I.M. heb mogen werken, eerst als ambtelijk secretaris en de afgelopen vier jaar als voorzitter, zaten we als vakbond bepaald niet stil. In mijn tijd als bestuurslid hebben we zo’n zeven cao’s en een sociaal plan mogen afsluiten. We namen deel aan een heleboel werkgroepen zoals roostering en duurzame inzetbaarheid. We voerden samen actie en op allerlei manieren vroegen (en vragen) we aandacht voor betere arbeidsvoorwaarden. En daar bovenop mochten we veel nieuwe leden verwelkomen.

Ik heb een fantastische tijd gehad bij IKEA en zal er met plezier aan terugdenken. Een grote dank aan al mijn collega’s voor de prettige samenwerking. Jou als W.I.M.-lid wens ik een snelle terugkeer naar normaal, zodat je je weer bezig kunt houden met het werk waarvoor je bij IKEA werkzaam bent.

Per 1 april neemt Dick Wolbers, de huidige vice-voorzitter, de voorzittershamer van mij over. Ik wens hem en het bestuur veel succes en wijsheid toe om te blijven strijden voor de beste arbeidsomstandigheden in iedere situatie voor iedere medewerker.

Wat je in hart bewaard raak je nooit meer kwijt. 

Simone

Winkelen op afspraak – wat zijn jullie ervaringen?

Op dinsdag 16 maart heeft IKEA de deuren weer geopend voor klanten die bij ons op afspraak kunnen winkelen. In onze laatste corona update deelden we onze zorgen omtrent deze heropening. We zijn benieuwd naar jullie ervaringen tot nu toe. Vul deze poll in en deel je zorgen en verbeterpunten met ons. Positieve ervaringen en goede tips horen wij natuurlijk ook graag.