Cursusdagen W.I.M.

19 en 20 april waren twee cursusdagen voor het W.I.M.-bestuur. Het waren 2 productieve en interessante dagen. De eerste dag zaten we om tafel met Fedde Monsma, onze cao-onderhandelaar. We spraken onder andere over loon, pensioen, de werkgroepen en de secundaire arbeidsvoorwaarden bij IKEA. Ook ging het over het proces, onze strategie en wat we belangrijk vinden voor deze cao-onderhandelingen.

Op de tweede dag gaf onze pensioendeskundige Judith Sterrenberg ons een basiscursus pensioen. Hierbij ging het onder andere over de veranderingen met het nieuwe pensioenstelsel. Ook hebben we gesproken over hoe het staat met de pensioenwerkgroep.

Herinnering korte cao enquête

In de vorige nieuwsbrief kondigden we korte enquêtes aan waarmee we jouw input vragen voor de cao-onderhandelingen. De eerste enquête bevat een aantal korte vragen over de thema’s die volgens jou aan bod moeten komen tijdens de komende cao-onderhandelingen. Je input nemen we mee naar de verkennende gesprekken in mei en juni.

Vul de korte enquête in en geef je mening.

Heropening winkels

Op woensdag 28 april gingen alle IKEA winkels weer open. Klanten kunnen nu, zonder afspraak, de winkel bezoeken. Uiteraard hanteert IKEA hierbij de richtlijnen van het RIVM. Zoals de 1,5 meter en het verplicht dragen van een mondkapje. Småland en het restaurant blijven voorlopig nog dicht.

We zijn benieuwd naar je ervaringen. Hoe heb je deze eerste paar dagen ervaren? Stuur een appje naar 06-31745753 of e-mail ons op info@wiminfo.nl.