Cao-update

De cao-onderhandelingen zijn klaar en alle leden hebben kunnen stemmen over het resultaat. Jullie zeiden met grote meerderheid ‘ja’. Daarmee is de nieuwe cao definitief. Deze loopt van 1 oktober 2022 t/m 30 september 2023.

De W.I.M., FNV en IKEA, zijn nu de teksten samen goed aan het bekijken. Dit noemen we tekstueel overleg. Als we hiermee klaar zijn, komt het cao-boekje online te staan en kun je deze vinden op Inside en op de www.wiminfo.nl/cao.

 

Misschien heb je nog vragen over de afspraken in de nieuwe cao. We leggen het graag aan je uit. Je kunt altijd bij ons terecht: met vragen over de cao, maar ook met zorgen of andere vragen. Mail ons via info@wiminfo.nl of stuur een appje naar 06-31745753Terugblik vorige week: Duiven

Vorige week waren onze bestuursleden in de vestiging Duiven. We waren hier om vragen te beantwoorden, met jullie te praten en om nieuwe leden te werven. Ongeveer elke vier weken bezoeken we een vestiging. In de ochtend kun je ons vinden in het personeelsrestaurant. In de middag komt het bestuur samen voor een vergadering.

We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk zichtbaar te zijn in de vestigingen. Zo blijven we op de hoogte van wat er speelt. Wil je weten wanneer we bij jou in de vestiging zijn? Houd dan onze nieuwsbrieven in de gaten. Ons volgende vestigingsbezoek is op 18 januari. We zijn dan in de vestiging Haarlem.

 

Jaarafsluiting W.I.M.

Volgende week woensdag 14 december sluiten we met het bestuur het jaar af. Dit doen we door een eindejaarsvergadering. We evalueren dan samen het jaar en kijken naar wat goed ging en wat er beter kan. Ook kijken we naar onze plannen voor 2023. Wat is voor onze leden en voor ons als W.I.M. belangrijk?

Ook gebruiken we 14 december om onze externe contacten te bedanken voor hun inzet en kennis. Voor sommige onderwerpen krijgen we namelijk hulp van mensen van buitenaf. Zo is er een tekstschrijfster die helpt bij het leesbaar maken van onze nieuwsbrieven. We werken met een aantal vaste coaches die ons trainen. En dan zijn er een pensioenexpert, een advocaat en een cao-onderhandelaar. Zij ondersteunen ons en zorgen ervoor dat wij als W.I.M. ons werk zo goed mogelijk kunnen doen. 

Zo werken we allemaal samen om van de W.I.M. een onderscheidende, unieke vakbond te maken!