Contributiebetaling en teruggave via IKEA

 

Contributie
Het boekjaar van de W.I.M. is voorbij. Daarom is het tijd om de vakbondscontributie voor komend jaar te betalen. Deze week hebben we je via ClubCollect een betaalverzoek gestuurd. Je kunt betalen via automatische incasso of online via iDeal. Als je wilt, kun je de contributie ook gespreid betalen. Volg daarvoor de aanwijzingen op het betaalverzoek.

Heb je het betaalverzoek niet ontvangen, controleer dan of hij in de map met je ongewenste e-mails terecht is gekomen.

 

Teruggave contributie door IKEA

Een deel van je contributie kun je terugkrijgen via IKEA.

Dat gaat door de contributiekosten te verrekenen met je bruto loon. Dit geldt voor alle W.I.M.-leden, of je nu vanaf januari lid bent of pas later dit jaar lid bent geworden.

Je moet dit wel zelf aanvragen. Dat kan op twee manieren:

  1. Om het je gemakkelijk te maken kan de W.I.M. automatisch een aanvraag voor je indienen. Klik op de link in je digitale versie van deze nieuwsbrief en vul je naam, vestiging en personeelsnummer in. Deze gegevens geven wij door aan IKEA zodat jij via je loon een deel van je contributie retour terugkrijgt. 
  2. Doe je de aanvraag liever zelf? Download dan het document ‘teruggave deel vakbondscontributie 2018 -2019’ op onze website, vul deze in en stuur hem, samen met de factuur van ClubCollect, op naar het Service Office van IKEA in Haarlem.

Let op: als je niets doet, ontvang je geen geld retour. Loop de teruggave niet mis en regel het vandaag nog!

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@wiminfo.nl