Business transformatie IKEA

 

Lead Work & Organise Wave 2

Vorig jaar november maakte IKEA bekend te gaan transformeren. De bedoeling is om in de aankomende drie jaar een compleet vernieuwde IKEA neer te zetten. Eind vorig jaar en begin van dit jaar zijn hierin de eerste stappen gezet met Lead Work & Organise Wave 1.

Afgelopen dinsdag hebben de bonden een update gehad van het Service Office. Tijdens deze meeting hebben we gesproken over ‘Wave 2’ en zijn de nieuwe organisatiestructuren gedeeld voor een aantal afdelingen op het Service Office.

De komende periode zal er nog veel blijven veranderen. De W.I.M. blijft zich sterk maken voor de medewerkers die geraakt worden door deze veranderingen en veranderingen die nog gaan plaatsvinden in de toekomst.

Blijf niet zitten met vragen en/of zorgen. Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

 

Redactioneel overleg

We krijgen veel vragen over het nieuwe cao-boekje. Zoals we in eerdere nieuwsbrieven aan hebben gegeven zijn we nog bezig met de laatste redactionele wijzigingen. Deze zijn bijna afgerond en daarna zal het nieuwe cao-boekje beschikbaar zijn via onze website.

Download ook de W.I.M. app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store), dan heb je het cao-boekje altijd bij de hand.