Algemene Ledenvergadering


Op dinsdag 24 november is de algemene ledenvergadering van de W.I.M., van 10.00 – 12.00 uur. We nodigen alle leden van harte uit om aan de vergadering deel te nemen. Meld je voor 9 november aan door een bericht te sturen naar jamie@wiminfo.nl.

Helaas kunnen we dit jaar niet fysiek bij elkaar komen. Daarom vergaderen we online. Een week voorafgaand aan de vergadering ontvang je een uitnodiging met instructies in je e-mailbox. 

 

Herinnering: teruggave contributie door IKEA

Een deel van je contributie kun je terugkrijgen via IKEA. Dat gaat door de contributiekosten te verrekenen met je bruto loon. Dit geldt voor alle W.I.M.-leden, of je nu vanaf januari lid bent of pas later dit jaar lid bent geworden.

Je moet dit wel zelf aanvragen. Dat kan op twee manieren:

  1. De W.I.M. kan automatisch een aanvraag voor je indienen. Klik hier en vul je naam, vestiging en personeelsnummer in. Deze gegevens geven wij door aan IKEA zodat jij via je loon een deel van je contributie terug krijgt. 
  2. Doe je de aanvraag liever zelf? Download dan het document ‘teruggave deel vakbondscontributie 2019 – 2020’ op onze website en lever deze, samen met de factuur van ClubCollect, in bij de afdeling P&C van jouw vestiging.

Let op: als je niets doet, ontvang je geen geld retour. Loop de teruggave niet mis en regel het vandaag nog!

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@wiminfo.nl

 

Uitbetaling 13e maand

De W.I.M. heeft in de cao van 2018 – 2020 geregeld dat je de 13e maand in twaalf termijnen kunt laten uitbetalen. In plaats van jaarlijks in 1 keer in december, ontvang je dan iedere maand een deel van je 13e maand.

Wil je in 2021 de jaarlijkse betaling veranderen in een maandelijkse betaling? Regel dit dan vóór 1 november. Tot die datum kun je een aanvraag indienen. De eerste maandbetaling is dan in januari 2021, samen met je loon. 

Klik hier voor het aanvraagformulier.

Wil je de 13e maand jaarlijks in 1 keer blijven ontvangen? Dan hoef je niets te doen.