Nieuws

ikea_cao_2021

Voorbereidingen cao en versoepelingen coronaregels

In het 2e verkennende gesprek op 14 juni ging het over welke thema’s belangrijk zijn bij de cao-onderhandelingen. Waar moet het volgens de W.I.M., IKEA en FNV over gaan? Binnenkort ontvangen jullie (...)
Foto Marco van Driel

Zorgen na heropening winkels en nieuw bestuurslid W.I.M.

Vorige week dinsdag spraken we met IKEA. Dit gesprek ging onder andere over de signalen die we hebben ontvangen over de werkomstandigheden sinds de heropening van de winkels. We spraken onder andere over (...)
untitled

Acties naar aanleiding van W.I.M. tevredenheidsonderzoek en yoga met korting

Zoals beloofd komen we terug op het tevredenheidsonderzoek en jullie feedback. Hoe gaan we jullie verbetertips concreet invullen? Wat gaan we doen? Flyer & nieuwsbrief: om meer leden te krijgen moeten we (...)
DSC_4226

Cao verkenning van start en terugkoppeling W.I.M. tevredenheidsonderzoek

Op maandag 17 mei aanstaande hebben de W.I.M., IKEA en FNV het 1e verkennende gesprek voor de cao-onderhandelingen. Dit gesprek gaat vooral over het proces en over de toekomst. Hoe gaan we (...)
DSC_0102

Cao enquête en cursusdagen: goed voorbereid de onderhandelingen in

19 en 20 april waren twee cursusdagen voor het W.I.M.-bestuur. Het waren 2 productieve en interessante dagen. De eerste dag zaten we om tafel met Fedde Monsma (...)
DSC_3993

Cao enquête krijgt andere vorm en uitbetaling vakantiegeld

In mei en juni begint het overleg tussen de bonden en IKEA over het cao-proces. We bespreken hoe dit gaat verlopen en wat de planning is. Tijdens de eerste (...)
DSC_0024

Bestuurswisselingen en periodiek overleg met IKEA

Deze week namen we afscheid van Simone Beer. Per 1 april heeft Simone IKEA en de W.I.M. verlaten. De afgelopen vier jaar was zij voorzitter van de W.I.M. Dick Wolbers is met ingang van 1 april (...)
IMG_1182

Nieuwe voorzitter W.I.M. en poll over winkelen op afspraak

Na tien jaar IKEA en na ruim negen jaar W.I.M. ga ik per 31 maart uit dienst om mijn carrière verder voort te zetten als belangenbehartiger voor NU’91, de grootste vakbond in de zorg. (...)

Wij maken IKEA

WIM bemiddeling

Bemiddeling

Gecertificeerde bemiddelaars van de W.I.M. staan altijd voor je klaar met hun uitgebreide kennis over arbeidsvoorwaarden.
Lees meer »

Misstanden WIM

Misstanden

Loop je ergens tegenaan in je werk of dreigt er een conflict? Neem dan contact met ons op! We zijn er voor jou en helpen je graag op weg.
Lees meer »

IKEA CAO WIM

CAO

W.I.M.-leden bepalen het uitgangspunt voor de cao-onderhandelingen en hebben een duidelijke stem in proces.
Lees meer »

Lid worden van de WIM

Nog geen lid?

De W.I.M. verbetert jouw positie: samen sta je sterker. Achter de schermen verbeteren we jouw arbeidsvoorwaarden.
Word nu lid voor € 3,50 per maand »