Nieuws

P1010693 (800x560)

Trainingen en nieuw bestuurslid

Eind oktober ging de W.I.M. op een tweedaagse cursus. De eerste dag ging over communicatie en gesprekstechnieken. De trainer was Katja Budde. De tweede dag gaf onze advocate (...)
demo beeld (7)

Update ORT bij ziekteverlof en ALV

Afgelopen dinsdag 22 oktober was de zitting bij de kantonrechter over de ORT bij ziekteverlof. Zowel IKEA als de W.I.M. hebben (...)
DSC_3993

Uitbetaling 13e maand en teruggave contributie

Uitbetaling 13e maandDe W.I.M. heeft in de cao onderhandelingen geregeld dat je de 13e maand maandelijks kunt laten uitbetalen. In plaats van in 1 keer in december, ontvang je dan (...)
euromoney

Contributiebetaling en teruggave via IKEA

Het boekjaar van de W.I.M. is voorbij. Daarom is het tijd om de vakbondscontributie voor komend jaar te betalen. Deze week hebben we je via ClubCollect (...)
DSC_4128

Aftrap taskforce duurzame inzetbaarheid

In de cao staat een protocol afspraak over duurzame inzetbaarheid. De W.I.M. en alle andere betrokken partijen vinden duurzame inzetbaarheid een belangrijk onderwerp. Afgelopen maandag (...)
DSC_0024

Storevisits en bijeenkomst duurzame inzetbaarheid

Volgende week beginnen ook in regio midden de scholen weer en is de zomervakantie echt voorbij. Ook voor de W.I.M. raakt de agenda gevuld. Onze bestuursleden komen (...)
road-sign-464664_1920

Wijziging doorgeven keuze omzetten flexuren naar verlof

Zoals je wellicht al hebt vernomen heeft IKEA de procedure voor het omzetten van flexuren naar verlof aangepast. Je kunt dit vanaf aankomend jaar regelen via (...)
DSC_4061

Keuzemogelijkheden uitbetaling flexuren

Update! IKEA heeft de procedure voor het omzetten van flexuren naar verlof aangepast. Je kunt dit vanaf aankomend jaar regelen via Kronos. Op ico-worker.com wordt stap voor stap (...)

Wij maken IKEA

WIM bemiddeling

Bemiddeling

Gecertificeerde bemiddelaars van de W.I.M. staan altijd voor je klaar met hun uitgebreide kennis over arbeidsvoorwaarden.
Lees meer »

Misstanden WIM

Misstanden

Loop je ergens tegenaan in je werk of dreigt er een conflict? Neem dan contact met ons op! We zijn er voor jou en helpen je graag op weg.
Lees meer »

IKEA CAO WIM

CAO

W.I.M.-leden bepalen het uitgangspunt voor de cao-onderhandelingen en hebben een duidelijke stem in proces.
Lees meer »

Lid worden van de WIM

Nog geen lid?

De W.I.M. verbetert jouw positie: samen sta je sterker. Achter de schermen verbeteren we jouw arbeidsvoorwaarden.
Word nu lid voor € 3,50 per maand »