Nieuws

110552

Versoepeling veiligheidsmaatregelen en cao-planning

Vorige week, dinsdag 12 mei, was er overleg tussen de bonden en IKEA over het cao-proces. Hoe gaat dit verlopen en wat is de planning? (...)
Website-groepsfoto

Vestigingsdagen bestuursleden komen eraan!

Op 12 maart riep de overheid iedereen op om zo veel mogelijk thuis te werken. Dit gold natuurlijk ook voor de bestuursleden van de W.I.M. Zij zijn sindsdien thuis (...)
IMG-20200422-WA0000

Veiligheidsmaatregelen & chocolade bedankje

Woensdag 22 april was er overleg tussen de bonden en IKEA. Edwin Gaasenbeek (Business Risk & Compliance Manager) was aanwezig om ons meer (...)
euromoney

Corona update 7 – salaris en roostering

In onze vorige update informeerden we je over de heropening van de winkels. In deze update meer over roostering en het loon. (...)
DSC_0029

Corona update 6 – heropening van de IKEA winkels op 28 april

Vandaag zijn we op de hoogte gebracht dat IKEA haar winkels per 28 april weer gaat openen voor de klant. Dit zal in een aangepaste vorm zijn en met (...)
Foto_Eva

Cao onderhandeling en uitbreiding W.I.M. bestuur

In de nieuwsbrief van week 11 kondigden we een enquête aan om van jullie te horen waar het tijdens de komende cao-onderhandelingen over moet gaan. Deze enquête sturen (...)
DSC_3980

Corona update 5 – roosters & de NOW

Inmiddels is meer bekend over de roosters. Afgelopen vrijdag 27 maart vertelde IKEA ons dat ze doorgaan met roosteren en er naar streven de roosters (...)
DSC_0003

Corona update 4 – winkels dicht en hoe nu verder

De W.I.M. overlegt dagelijks met IKEA, de FNV en de OR. Dat is fijn – de ontwikkelingen gaan snel en roepen steeds nieuwe vragen op. Ver vooruit kijken is lastig. Door iedere dag (...)

Wij maken IKEA

WIM bemiddeling

Bemiddeling

Gecertificeerde bemiddelaars van de W.I.M. staan altijd voor je klaar met hun uitgebreide kennis over arbeidsvoorwaarden.
Lees meer »

Misstanden WIM

Misstanden

Loop je ergens tegenaan in je werk of dreigt er een conflict? Neem dan contact met ons op! We zijn er voor jou en helpen je graag op weg.
Lees meer »

IKEA CAO WIM

CAO

W.I.M.-leden bepalen het uitgangspunt voor de cao-onderhandelingen en hebben een duidelijke stem in proces.
Lees meer »

Lid worden van de WIM

Nog geen lid?

De W.I.M. verbetert jouw positie: samen sta je sterker. Achter de schermen verbeteren we jouw arbeidsvoorwaarden.
Word nu lid voor € 3,50 per maand »