Nieuws

DSC_3993

Uitbetaling 13e maand en teruggave contributie

Uitbetaling 13e maandDe W.I.M. heeft in de cao onderhandelingen geregeld dat je de 13e maand maandelijks kunt laten uitbetalen. In plaats van in 1 keer in december, ontvang je dan (...)
euromoney

Contributiebetaling en teruggave via IKEA

Het boekjaar van de W.I.M. is voorbij. Daarom is het tijd om de vakbondscontributie voor komend jaar te betalen. Deze week hebben we je via ClubCollect (...)
DSC_4128

Aftrap taskforce duurzame inzetbaarheid

In de cao staat een protocol afspraak over duurzame inzetbaarheid. De W.I.M. en alle andere betrokken partijen vinden duurzame inzetbaarheid een belangrijk onderwerp. Afgelopen maandag (...)
DSC_0024

Storevisits en bijeenkomst duurzame inzetbaarheid

Volgende week beginnen ook in regio midden de scholen weer en is de zomervakantie echt voorbij. Ook voor de W.I.M. raakt de agenda gevuld. Onze bestuursleden komen (...)
road-sign-464664_1920

Wijziging doorgeven keuze omzetten flexuren naar verlof

Zoals je wellicht al hebt vernomen heeft IKEA de procedure voor het omzetten van flexuren naar verlof aangepast. Je kunt dit vanaf aankomend jaar regelen via (...)
DSC_4061

Keuzemogelijkheden uitbetaling flexuren

Update! IKEA heeft de procedure voor het omzetten van flexuren naar verlof aangepast. Je kunt dit vanaf aankomend jaar regelen via Kronos. Op ico-worker.com wordt stap voor stap (...)
head-776684_1920

Verkiezingen OR en LMZ

Afgelopen week heeft de W.I.M. een uitnodiging van de OR ontvangen om kandidaten aan te leveren voor de OR en LMZ verkiezingen. We zijn op zoek (...)
euromoney

ORT bij ziekte – vervolg

Zoals we al eerder vertelden, zijn de W.I.M., FNV Handel en IKEA het niet eens over de berekening van de ORT over ziekteverlof. Daarom zijn we vorig jaar (...)

Wij maken IKEA

WIM bemiddeling

Bemiddeling

Gecertificeerde bemiddelaars van de W.I.M. staan altijd voor je klaar met hun uitgebreide kennis over arbeidsvoorwaarden.
Lees meer »

Misstanden WIM

Misstanden

Loop je ergens tegenaan in je werk of dreigt er een conflict? Neem dan contact met ons op! We zijn er voor jou en helpen je graag op weg.
Lees meer »

IKEA CAO WIM

CAO

W.I.M.-leden bepalen het uitgangspunt voor de cao-onderhandelingen en hebben een duidelijke stem in proces.
Lees meer »

Lid worden van de WIM

Nog geen lid?

De W.I.M. verbetert jouw positie: samen sta je sterker. Achter de schermen verbeteren we jouw arbeidsvoorwaarden.
Word nu lid voor € 3,50 per maand »