Nieuws

list-1143031_960_720

CAO gesprekken hervat

Op 15 en 16 september wordt er weer verder gesproken over een aantal belangrijke cao onderwerpen. Op 15 september zitten de bonden en IKEA bijelkaar voor pensioen.....
171152

Met nieuwe onderhandelaar van start

Nieuwe cao-onderhandelaar stelt zich voor: Fedde Monsma......
152657

Kansen vernieuwende cao

Afgelopen woensdag 1 juli zijn we weer bijeengekomen met de cao-partijen, IKEA, FNV Handel en de W.I.M. Om dieper in te gaan op de thema’s die we belangrijk vinden en de invulling concreet maken(...)
110552

Eerste verkenning cao

Vorige week, woensdag 10 juni, hadden we de eerste verkennende bijeenkomst voor de cao-onderhandelingen. We zaten met FNV Handel en IKEA om tafel en zijn met goede energie van start gegaan.(...)
image002

Stapsgewijze terugkeer naar normale roostering

Vorige week, dinsdag 12 mei, was er overleg tussen de bonden en IKEA over het cao-proces. Hoe gaat dit verlopen en wat is de planning? (...)
110552

Versoepeling veiligheidsmaatregelen en cao-planning

Vorige week, dinsdag 12 mei, was er overleg tussen de bonden en IKEA over het cao-proces. Hoe gaat dit verlopen en wat is de planning? (...)
Website-groepsfoto

Vestigingsdagen bestuursleden komen eraan!

Op 12 maart riep de overheid iedereen op om zo veel mogelijk thuis te werken. Dit gold natuurlijk ook voor de bestuursleden van de W.I.M. Zij zijn sindsdien thuis (...)
IMG-20200422-WA0000

Veiligheidsmaatregelen & chocolade bedankje

Woensdag 22 april was er overleg tussen de bonden en IKEA. Edwin Gaasenbeek (Business Risk & Compliance Manager) was aanwezig om ons meer (...)

Wij maken IKEA

WIM bemiddeling

Bemiddeling

Gecertificeerde bemiddelaars van de W.I.M. staan altijd voor je klaar met hun uitgebreide kennis over arbeidsvoorwaarden.
Lees meer »

Misstanden WIM

Misstanden

Loop je ergens tegenaan in je werk of dreigt er een conflict? Neem dan contact met ons op! We zijn er voor jou en helpen je graag op weg.
Lees meer »

IKEA CAO WIM

CAO

W.I.M.-leden bepalen het uitgangspunt voor de cao-onderhandelingen en hebben een duidelijke stem in proces.
Lees meer »

Lid worden van de WIM

Nog geen lid?

De W.I.M. verbetert jouw positie: samen sta je sterker. Achter de schermen verbeteren we jouw arbeidsvoorwaarden.
Word nu lid voor € 3,50 per maand »