Nieuws

road-sign-464664_1920

Wijziging doorgeven keuze omzetten flexuren naar verlof

Zoals je wellicht al hebt vernomen heeft IKEA de procedure voor het omzetten van flexuren naar verlof aangepast. Je kunt dit vanaf aankomend jaar regelen via (...)
DSC_4061

Keuzemogelijkheden uitbetaling flexuren

Update! IKEA heeft de procedure voor het omzetten van flexuren naar verlof aangepast. Je kunt dit vanaf aankomend jaar regelen via Kronos. Op ico-worker.com wordt stap voor stap (...)
head-776684_1920

Verkiezingen OR en LMZ

Afgelopen week heeft de W.I.M. een uitnodiging van de OR ontvangen om kandidaten aan te leveren voor de OR en LMZ verkiezingen. We zijn op zoek (...)
euromoney

ORT bij ziekte – vervolg

Zoals we al eerder vertelden, zijn de W.I.M., FNV Handel en IKEA het niet eens over de berekening van de ORT over ziekteverlof. Daarom zijn we vorig jaar (...)
DSC_4206

OR en pensioen

Afgelopen dinsdag was er periodiek overleg tussen de W.I.M., FNV en de ondernemingsraad. We spraken onder andere over (...)
DSC_0021

Business transformatie IKEA

Lead Work & Organise Wave 2. Vorig jaar november maakte IKEA bekend te gaan transformeren. De bedoeling is om in de (...)
DSC_0158

Cao uitgelicht

Gespreid betalen vakantiegeld en dertiende maand. In de nieuwe cao kun je het vakantiegeld en de dertiende maand maandelijks laten uitkeren. (...)
DSC_0173

Omgaan met werkdruk

Afgelopen dinsdag en woensdag is het W.I.M.-bestuur op cursus geweest. (...)

Wij maken IKEA

WIM bemiddeling

Bemiddeling

Gecertificeerde bemiddelaars van de W.I.M. staan altijd voor je klaar met hun uitgebreide kennis over arbeidsvoorwaarden.
Lees meer »

Misstanden WIM

Misstanden

Loop je ergens tegenaan in je werk of dreigt er een conflict? Neem dan contact met ons op! We zijn er voor jou en helpen je graag op weg.
Lees meer »

IKEA CAO WIM

CAO

W.I.M.-leden bepalen het uitgangspunt voor de cao-onderhandelingen en hebben een duidelijke stem in proces.
Lees meer »

Lid worden van de WIM

Nog geen lid?

De W.I.M. verbetert jouw positie: samen sta je sterker. Achter de schermen verbeteren we jouw arbeidsvoorwaarden.
Word nu lid voor € 3,50 per maand »