Nieuws

DSC_3993

Cao enquête krijgt andere vorm en uitbetaling vakantiegeld

In mei en juni begint het overleg tussen de bonden en IKEA over het cao-proces. We bespreken hoe dit gaat verlopen en wat de planning is. Tijdens de eerste (...)
DSC_0024

Bestuurswisselingen en periodiek overleg met IKEA

Deze week namen we afscheid van Simone Beer. Per 1 april heeft Simone IKEA en de W.I.M. verlaten. De afgelopen vier jaar was zij voorzitter van de W.I.M. Dick Wolbers is met ingang van 1 april (...)
IMG_1182

Nieuwe voorzitter W.I.M. en poll over winkelen op afspraak

Na tien jaar IKEA en na ruim negen jaar W.I.M. ga ik per 31 maart uit dienst om mijn carrière verder voort te zetten als belangenbehartiger voor NU’91, de grootste vakbond in de zorg. (...)
DSC_4061

Tevredenheidsonderzoek & (minder) lichamelijke belasting

De W.I.M. vindt het belangrijk om op de hoogte te zijn van de mening van haar leden. Daarom starten we een tevredenheidsonderzoek om te horen wat jouw wensen en (...)
Foto

Protocolafspraken vorderen & stagiair versterkt de W.I.M.

We zitten inmiddels weer 1,5 week vol in het click & collect proces. We willen graag weten hoe je dit ervaart. Vertel het ons via deze korte poll. (...)
DSC_4019

Corona overleg IKEA & leden werven leden actie

Afgelopen dinsdag was er een persconferentie van de overheid, waarin een aantal aanpassingen in de maatregelen werden aangekondigd. Wat betekenen deze voor IKEA en (...)
DSC_0129

IKEA blijft gesloten en online in verbinding blijven

De huidige lockdown duurt zeker tot 9 februari. Tot die tijd blijven natuurlijk ook de winkels van IKEA dicht. We begrijpen dat dit veel onzekerheden met zich (...)
DSC_0029

Corona update 9

De overheid kondigde maandag 14 december een nieuwe lockdown aan. Alle niet-essentiële winkels gaan dicht en ook IKEA heeft per 15 december de deuren moeten sluiten. (...)

Wij maken IKEA

WIM bemiddeling

Bemiddeling

Gecertificeerde bemiddelaars van de W.I.M. staan altijd voor je klaar met hun uitgebreide kennis over arbeidsvoorwaarden.
Lees meer »

Misstanden WIM

Misstanden

Loop je ergens tegenaan in je werk of dreigt er een conflict? Neem dan contact met ons op! We zijn er voor jou en helpen je graag op weg.
Lees meer »

IKEA CAO WIM

CAO

W.I.M.-leden bepalen het uitgangspunt voor de cao-onderhandelingen en hebben een duidelijke stem in proces.
Lees meer »

Lid worden van de WIM

Nog geen lid?

De W.I.M. verbetert jouw positie: samen sta je sterker. Achter de schermen verbeteren we jouw arbeidsvoorwaarden.
Word nu lid voor € 3,50 per maand »