Luc van Lith

Werkzaam bij vestiging Eindhoven

 

Mail: luc@wiminfo.nl

Even voorstellen…

Hej ik ben Luc van Lith en werk sinds juni 2012 bij het geweldige bedrijf IKEA. Na vele jaren in het kappersvak gezeten een belangrijke stap in mijn leven gemaakt en voor IKEA gaan werken. Ik ben begonnen bij IKEA Eindhoven op de afdeling Goodsflow. Hier heb ik eerst bij intern transport gewerkt en snel daarna een contractuitbreiding gehad. Later de overstap gemaakt naar het zelfbedieningsmagazijn. Natuurlijk altijd veel contact gehad met alle collega’s.

Waarom ben ik bij de W.I.M gegaan?

Ik heb veel contact met de voormalig voorzitter gehad en zij heeft me nieuwsgierig gemaakt. We spraken veel over zaken die bij de W.I.M horen en ze heeft me gevraagd of het iets voor mij was om voor de W.I.M te komen werken. Het is voor mij een grote uitdaging om dit werk zo goed mogelijk voor de medewerkers te doen.

Belangrijk werk!

Het is heel erg belangrijk voor de medewerkers dat er een balans is tussen werk en privé. De samenwerking tussen de verschillende cao-partijen is dan ook een must! Ik ga mezelf hard maken voor een goede cao! Daarom zien de medewerkers mij en mijn W.I.M collega’s dan ook regelmatig in de winkels. Spreek mij aan voor al je vragen en of een praatje.