Caroline Heijman

Bestuurslid
Werkzaam bij vestiging Groningen

Mail: caroline@wiminfo.nl

Mijn naam is Caroline Heijman, en in de ruim 26 jaar die ik al bij IKEA Groningen op de afdeling klantenservice werk heb ik mij altijd ingezet voor alle medewerkers bij IKEA.

Na jarenlang in de Ondernemingsraad te hebben gezeten ben ik sinds begin dit jaar als ambassadeur voor de W.I.M. bij IKEA Groningen begonnen, en per 1 oktober mag ik deel uitmaken van het algemeen bestuur van onze eigen, interne vakbond, de W.I.M.!

Het is vrij uniek voor een bedrijf om een eigen vakbond te hebben en ik ben dan ook trots dat ik hier deel van uit mag maken. Het mooie hiervan is dat we als bestuursleden gewoon ook op de vloer staan, dat we weten wat er speelt en ook waar behoefte aan is. Deze input proberen we in onderhandelingen met IKEA te vertalen in een goede cao voor ons allemaal. Dat is echter niet het enige wat we doen. Ook kunnen we bemiddelen, mocht er een situatie ontstaan tussen jou en IKEA  waar verschil van inzicht is over arbeidsgerelateerde zaken. Uiteraard kun je me vaak vinden in IKEA Groningen, maar we bezoeken ook de andere vestigingen regelmatig.

Zoek me op als je een vraag hebt over de cao of als je je afvraagt wat je rechten en plichten nu eigenlijk zijn als werknemer. Heb je een dringende vraag? Stuur me een whatsapp op 0653320795, of stuur een mail naar caroline@wiminfo.nl.

En als er een principeakkoord is bereikt over de nieuwe cao vergeet dan vooral niet om te stemmen!