Eva Fischer

Bestuurslid
Werkzaam bij vestiging Heerlen

Mail: eva@wiminfo.nl

Na een aantal maanden W.I.M. lid te zijn en een leuk, motiverend gesprek te hebben gehad met een collega over de W.I.M. als organisatie, sluit ik aan als bestuurslid bij de W.I.M. Ik werk nu bijna 8 jaar bij IKEA en ben werkzaam op de afdeling Com&In als Communicatie & Interieur Manager in de Heerlen store. Mijn motivatie om als W.I.M bestuurslid aan te schuiven is dat ik sta voor gelijkwaardigheid en het belangrijk vind om hier samen een juiste balans in te vinden. Co-worker, TM’er of MT lid, dat maakt niks uit. We zijn allemaal mensen en medewerker van IKEA en ik ben blij dat ik de kans krijg om als W.I.M bestuurslid aan te sluiten, voor dit mooie bedrijf, IKEA, mag werken en onze cultuur en waarden op deze wijze nog meer kan gaan uitdragen.

Ik woon in het prachtige Limburg, omringd door mooie bossen en weilanden. In mijn vrije tijd breng ik hier dan ook zoveel mogelijk tijd door en geniet ik van de prachtige natuur. Het liefst doormiddel van een avontuurlijke wandeltocht of op de yoga mat!

Ik hoop met jullie in contact te komen, samen goede gesprekken te voeren, te sparren en veel ervaringen op te doen de komende tijd om mijn rol binnen de W.I.M  te leren begrijpen en IKEA als organisatie nog beter te leren kennen.